1

Wątek: Jaki szampon dla faceta.

Jaki jest odpowiedni szampon dla faceta? Mam przetłuszczające się włosy, a dodatkowo zauważyłem, że mam początki łupieżu hmm Cały czas używałem Head Sholders - czy jak to się tam pisze tongue
Widocznie stosowanie go przez kilka lat przyniosło odwrotny skutek od zamierzonego i chyba on mi szkodzi, a nie pomaga.
Niech ktoś poleci jakiś skuteczny szampon dla faceta - przyznam się, że nie znam się na tym kompletnie, a nie chce eksperymentować!

2

Re: Jaki szampon dla faceta.

Bo szampony należy zmieniać, szczególnie jeśli masz problemy ze skórą głowy. Może spróbuj męskiej shaumy.

3

Jeżeli łupież się powiększa, a na skórze pojawiają się zaczerwienienia to daj spokój z szamponami ze sklepu i idź do dermatologa. Lekarz dobierze odpowiedni preparat dla Twojego schorzenia. Jeżeli natomiast łupież jest bardziej efektem źle spłukanej głowy, albo przyjmuje delikatną formę to ja polecam dermene przeciwłupieżową. Szampon bardzo dobry, nie tak bardzo drogi, niestety dostępny tylko w saszetkach i rzadko go spotykam w aptekach sad

4

Ja zawsze zmieniam co jakiś czas, i kupuje jakiś ziołowy beż dodatku żadnych chemicznych składników.

Sposoby na trądzik - profilaktyka, przebieg choroby, leczenie